30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,pinnenbij aflevering,paypal
USB MicrofoonsUSB Microfoon PakkettenUSB GeluidskaartStudio MicrofoonsRecording SoftwareMicrofoon StandaardsUSB MIDI & KeyboardPop FiltersShockmountsSpeakersKoptelefoons

Vlog Microfoons

   Vlog Microphone

Omschrijving

Wil je goede kwaliteit geluid en audio bij je vlog? Dan is een goede microfoon natuurlijk aan te raden. Hierdoor ben je een stuk beter verstaanbaar en klinkt je stem een stuk prettiger. Je hoeft ook veel minder rekening te houden waar de microfoon is, dus vlogt het ook nog eens een stuk lekkerder en kun je nog leukere en betere vlogs maken. En het klinkt natuurlijk een stuk professioneler.

Goed vlog geluid

Om het geluid te verbeteren van je vlog moet je eigenlijk de interne microfoon van je telefoon uitschakelen en een goede externe vlog microfoon aansluiten. Deze microfoon kan met een kabeltje aan de microfoon ingang. Maar in de meeste gevallen is een draadloze mini dasspeld microfoon of mini headset vaak een betere oplossing. Of als je meer interview achtige vlogs of youtube video maakt dan is een draadloze handmicrofoon weer handiger.

Meer zoals Vlog Microphone

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2019 USBMicrofoons.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door Project XL - CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede. KvK 08086825 Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.