53
INFODESK
EMAIL
Maandag-Vrijdag 9-17:00 053 8001 002
  HOME     USB Microfoons     USB Microfoon Pakketten     USB Geluidskaart     Studio Microfoons     Recording Software         Microfoon Standaards     USB MIDI & Keyboard     Pop Filters     Shockmounts     Speakers     Koptelefoons  

C01U USB Microfoon Voordeel Pakketten

De C01U USB microfoon is te koop in verschillende voordeel pakketten van Samson Audio, hierbij krijg je extra korting op populaire combinaties met micrfoon standaards, shockmounts, pop filters.


Voordeel pakketten met de C01 en USB geluidskaart

Met de normale C01 en een USB geluidskaart heb je een nog net wat beter geluid, en als belangrijk voordeel meer aansluitmogelijkheden voor bijvoorbeeld goede monitor speakers. En ook een professionele koptelefoon waarmee je zonder vertraging zang kan afluisteren tijdens het opnemen. Met de USB microfoon neem je alleen op, met deze kun je dus ook opnemen en direct meeluisteren via de directe koptelefoon aansluiting op de USB geluidskaart. Deze is er in de SCARLETT versie, voor zowel PC als Mac. Maar ook in een speciale tablet/iPad versie, de iTrack Studio, die zowel met de iPad te gebruiken is, maar ook met een laptop, PC en Mac.

Professioneel advies van 53shop.nl Experts? Stel een vraag
Copyright 2000-2017 USBMicrofoons.nl webshop van 53shop.nl onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.