53
INFODESK
EMAIL
Maandag-Vrijdag 9-17:00 053 8001 002
  HOME     USB Microfoons     USB Microfoon Pakketten     USB Geluidskaart     Studio Microfoons     Recording Software         Microfoon Standaards     USB MIDI & Keyboard     Pop Filters     Shockmounts     Speakers     Koptelefoons  

Elektrische Gitaar Opnemen - USBMicrofoons.nl

Wat is nu de beste manier om elektrische gitaar op te nemen, een USB microfoon of een USB geluidskaart? Lees hier voor en nadelen voor een goede opname op je PC/laptop.

De klassieke manier is om bijvoorbeeld met een (USB) microfoon zoals de C01U, Q1U of andere USB microfoon gewoon voor je gitaar versterker te zetten. Dit is de manier waarop dit al jaren gebeurd in alle professionele studios. Dit geeft over het algemeen een perfect resultaat indien je natuurlijk een goed geluid uit je gitaar versterker kunt krijgen.


De modernere manier is door direct in te pluggen in je computer via een USB geluidskaart. Dit kan bijvoorbeeld met de Audient iD4 USB geluidskaart maar ook met een USB geluidskaart zoals de Focusrite 2i2.
In je opname software neem je dan het directe geluid van je elektrische gitaar op. En daar kies je verder voor het geluid dat je wil door bijvoobeeld gitaar effecten toe te voegen. Maar ook natuurlijk een gitaar versterker simulatie. Je bent dan helemaal vrij om het geluid te kiezen wat je wil


Naast deze manier van opnemen zijn er natuurlijk ook tal van andere mogelijkheden om met hoge kwaliteit elektrische gitaar op te nemen. Vooral via de USB effect processors met amp simulaties en andere simulaties. Deze zijn tegenwoordig zo goed dat je naast het gewoon opnemen via een microfoon ook eens moet bekijken.
Professioneel advies van 53shop.nl Experts? Stel een vraag
Copyright 2000-2017 USBMicrofoons.nl webshop van 53shop.nl onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.