30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
USB MicrofoonsUSB Microfoon PakkettenUSB GeluidskaartStudio MicrofoonsRecording SoftwareMicrofoon StandaardsUSB MIDI & KeyboardPop FiltersShockmountsSpeakersKoptelefoons

USB/Studiomicrofoon Shockmounts, Spidermounts, Schokdempers

Bij USBMicrofoons verkopen we ook zeer professionele studio producten zoals de speciale USB en studiomicrofoon shockmounts, spidermounts en schokdempers. Zoals bijvoorbeeld de mooie SP01 en SP04 shockmounts van Samson voor hun populaire USB microfoons, maar ook de zeer professionele sE Electronics studio shockmounts die voor verschillende typen studiomicrofoons geschikt zijn.

Waarom een shockmount kopen?

Een shockmount koop je over het algemeen om ongewenste trillingen en 'rumble', gerommel, via de tafel, bureau of vloer te voorkomen. De shockmount vervangt de microfoon klem en hangt de USB of studio microfoon eigenlijk in een soort rubberen web, vandaar ook de naam spidermount soms. Hiermee worden de trillingen die via de microfoonstandaard worden doorgegeven gedempt door de rubberen draden waardoor deze minder of niet in je opnamen terecht komen, goede uitvinding toch?

Samson USB microfoon shockmounts

Samson verkoopt 2 hele mooie zilverkleurige shockmounts die perfect combineren met hun USB microfoons en ook hun standaard condensator/studio microfoons. Bijvoorbeeld de SP01 is speciaal gemaakt voor de C01U USB microfoon, en de C03U multi pattern USB mic, maar ook de C01/CO1 condensator studio microfoon, en de C03/CO3 condensator studio mic.
De speciale SP04 heeft een kleinere ring en werkt alleen met de G-Track USB microfoon waar deze shockmount speciaal voor gemaakt is en dus ook perfect past.


sE Electronics studio shockmounts

sE Electronics heeft 2 nieuwe unieke shock mounts in het programma te koop. Deze zijn, zoals we gewend zijn van sE Electronics niet alleen professioneel, maar ook nog eens innovatief. Zo is de X44 een speciale low profile shockmount. Dit houdt in dat de shockmount speciaal ontwikkeld is om zo kleine mogelijk te zijn zodat deze heel dicht op een geluidsbron geplaatst kan worden bij opnamen. De voorkant van de X44 spidermount is namelijk heel klein waardoor de microfoon direct dichtbij een geluidsbron geplaatst kan worden. De X44 werkt onder andere perfect met de sE-X1, sE-X1R ribbon microfoon, sE-X2 en sE4400a microfoons. De X22 is een shockmount voor grotere studio microfoons zoals bijvoorbeeld de sE2200a II, maar de X1, X1R werken hier ook perfect mee. Het unieke aan deze mooie grote schockmount is dat deze een geïntegreerde houder heeft voor het speciale Pop22 pop filter.


Dus voor perfecte opnamen is een shock mount dus erg handig, naast natuurlijk ook het pop filter als je zang/spraak of rap opnamen wil maken..
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 USBMicrofoons.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.