30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
USB MicrofoonsUSB Microfoon PakkettenUSB GeluidskaartStudio MicrofoonsRecording SoftwareMicrofoon StandaardsUSB MIDI & KeyboardPop FiltersShockmountsSpeakersKoptelefoons

Muziek/Geluid Recording Software en Apps, opnemen op Mac, PC en iPad

Zoek je muziek/geluid recording software voor opnemen op Mac, PC en iPad? Bij USBmicrofoons hebben we gratis downloads, pakketten met gratis software, en studio recording programs die te kopen zijn. Daarnaast geven we je ook verschillende informatie over apps en andere interessante muziek programmas waar je leuke dingen mee kan doen.

Gratis Software

Zowel op je telefoon, je iPad of Tablet, als op je PC, laptop of Mac kun je software en apps gebruiken waarmee je gratis geluid, audio en muziek kan opnemen. Ook al zijn deze apps of programmas gratis, de kwaliteit is niet slechter dan de hele dure studio opname software. Het verschil zit hem vaak alleen in de mogelijkheden die de duurdere software heeft. Maar of je die voor normaal gebruik ook nodig hebt is helemaal de vraag. Vaak zul je al die functies ook moeten leren om deze te kunnen gebruiken. En ook kost dat veel tijd om te leren, en ook om te gebruiken. En voor simpele goede opnamen heb je die vaak helemaal niet nodig. Zelfs niet voor professioneel klinkende opnames!

Gratis opname software

Gratis software bij verschillende pakketten
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 USBMicrofoons.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.