30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,pinnenbij aflevering,paypal
USB MicrofoonsUSB Microfoon PakkettenUSB GeluidskaartStudio MicrofoonsRecording SoftwareMicrofoon StandaardsUSB MIDI & KeyboardPop FiltersShockmountsSpeakersKoptelefoons

Fitness Microfoon

   Fitness Microphone

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een fitness microfoon voor het geven van sport en groepslessen op een sportschool, fitness club of health centre, dan is er genoeg keuze op het gebied van microfoons. Zo zijn er de goedkopere systemen met een beltpacktransmitter waarbij je de zender meestal in een tasje om je middel draagt. De microfoon is dan met een dun kabeltje met deze zender verbonden. Daarnaast is er dan een ontvanger die is aangesloten op het audio systeem of de fitness geluidsinstallatie.

Maar er zijn ook microfoons waarbij de mini transmitter in de headsetmicrofoon zit ingebouwd zodat je deze op het hoofd draagt. Het grote voordeel hiervan is dat e dus geen lost kabeltje meer hebt, geen tasje of zender meer om je middel hoeft te dragen. En vooral bij het begin of eind van de les is het veel gemakkelijker omdat je simpelweg de headset opzet of afzet en meteen klaar bent.

Meer zoals Fitness Microphone

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2018 USBMicrofoons.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door Project XL - CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.