30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,pinnenbij aflevering,paypal
USB MicrofoonsUSB Microfoon PakkettenUSB GeluidskaartStudio MicrofoonsRecording SoftwareMicrofoon StandaardsUSB MIDI & KeyboardPop FiltersShockmountsSpeakersKoptelefoons

FORTE USB Microfoon Voordeel Pakketten

Te koop bij USBmicrofoons.nl: FORTE USB Microfoon voordeel pakketten met hoogste kwaliteit externe Focusrite USB geluidskaart en professionele sE Electronics studio microfoons. Natuurlijk zijn ook vele USB geluidskaarten bij ons los te koop zoals de FORTE en natuurlijk ook vele studio microfoons. Met deze voordeel pakketten bespaar je, en koop je direct de juiste producten bij elkaar zodat je deze direct op je laptop, computer en MacBook kan aansluiten en aan de slag kunt.

Al deze voordeel pakketten maken gebruik van de nieuwe speciale FORTE externe USB geluidskaart van Focusrite. Focusrite maakt al jaren de beste FireWire en USB geluidskaarten, en ook de meeste high end microfoon voorversterkers. De beste technologie hebben ze nu verwerkt in wat op dit moment echt de meest hoge kwaliteit USB geluidskaart is voor een laptop/PC of Mac. Hiermee koop je dus een geluidskwaliteit die zelfs in de betere studios nog niet haalbaar was! Daar horen natuurlijk ook een goede studio condensator microfoon bij, en verschillende professionele accessoires zoals een pro pop filter voor stem, spraak en zang opnemen.

Het FORTE voice over pakket is een combinatie van deze unieke USB geluidskaart en de zeer professionele sE4400a microfoon die inmiddels voor tal van professionele radio/tv en commercial toepassingen gebruikt wordt. Gegarandeerde geluidskwaleit met deze USB combinatie!


Het FORTE PAK DESK USB pakket is vergelijkbaar maar is door de iets voordeliger sE2200a een stukje goedkoper. De sE2200a leent zich perfect voor verschillende stem toepassingen. Van zowel voice over, maar ook voor zang, en het inzingen van bijvoorbeeld jingles, commericals, en natuurlijk ook complete (muziek) albums indien gewenst.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2019 USBMicrofoons.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door Project XL - CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.