53
INFODESK
EMAIL
Maandag-Vrijdag 9-17:00 053 8001 002
  HOME     USB Microfoons     USB Microfoon Pakketten     USB Geluidskaart     Studio Microfoons     Recording Software         Microfoon Standaards     USB MIDI & Keyboard     Pop Filters     Shockmounts     Speakers     Koptelefoons  

Audient iD4 HomeStudio Desk Microfoon/Geluidskaart PC/Laptop/MacBook, Goedkoop Pakket

Audient Audient  iD4 HomeStudio Desk
  • Uitstekende geluidskwaliteit
  • Simpel aan te sluiten
  • Hoge kwaliteit producten
  • Complete set
  • Speakers en software niet inbegrepen. Koop deze eventueel los bij.
239.95 Gratis Verzending
Bestel nu
Op voorraad Direct Leverbaar
Bij ons: 4 JAAR GARANTIE!
Officiele Merk Garantie
180 dagen Gratis Retour
Laagste Prijs Garantie
Uitgebreide 53shop.nl Service

iD4 HomeStudio Desk Pakket/Set

Geleverd in deze voordeel set

Omschrijving

Met dit pakket neem je met zeer hoge geluidskwaliteit zang, rap, spraak, stem en voice overs op met de windows laptop of PC of een Mac of Macbook. Gewoon gemakkkelijk via USB aan te sluiten en na het installeren van de driver kun je deze in elke software programma gebruiken om geluid en audio met de allerhoogste kwaliteit in deze prijsklasse opnemen!

PC Mac en Laptop Geluidskaart Pakket met de Audient iD4 USB high speed geluidskaart, de CO1 condensator studio microfoon, de MD3 desk standaard en de mooie SR850 studio koptelefoon.

Waarom is dit USB geluidskaart pakket zo goed? Deze set heeft de nieuwe iD4 geluidkaart waar een echt studio microfoon voorversterker in zit die ook in de grote studio mixers gebruikt wordt van Audient! Daarnaast zit er in dit pakket de CO1 microfoon. Dit is een hele goede condensator microfoon, ook wel Magneto PurpleStudio Microfoon, die ook in vele studios gebruikt wordt om zijn goede kwaliteit voor van en spraak opnamen.

En verder zit er de Cakewalk SONAR LE recording software bij om goed te kunnen opnemen (naas natuurlijk ook simpele programmas als AUDACITY bijvoorbeeld). Met deze studio recording software kun je zowel audio via de microfoon opnemen, maar ook keyboard, gitaar, piano en muziek, en dit alles ook met effecten, je muziek te .

De MD3 standaard is ideaal voor op het bureau of de tafel. Deze is gemakkelijk heen en weer te schuiven en de microfoon makkelijk te verstellen. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor bijvoorbeeld een grote standaard, een radio microfoon standaard of een extra zware kwaliteit standaard

En als laatste natuurlijk de zeer fraaie SR850 studio koptelefoon. Deze gebruik je bijvoorbeeld voor het Zang Opnemen tijdens het inzingen zodat de muziek van de speakers niet weer je microfoon inkomt. Dat klinkt namelijk nooit goed. En ook handig voor het mixen zodat je goed kunt horen wat je hebt ingezongen of opgenomen. Dit lukt altijd een stuk minder goed met standaard speakers in een iPad/computer of laptop.

Dus een zeer mooi pakket voor zowel de nog beginnende opnemende zanger of zangers of de al gevorderde home studio producer die echt een goed geluid zoeken, en handig met de windows laptop, PC of Mac willen werken.

Het enige wat je mist in dit pakket zijn goede studio speakers. Deze kun je altijd bijbestellen of later er nog bij kopen. In principe heb je ook aan de goede studio koptelefoon die er bij zit eerst al genoeg om op te nemen en terug te luisteren

Specificaties

Studio-quality recording package for your Mac or PC
High-quality CO1 condenser microphone
Samson Studio SR850 studio headphones
Up to 24 bit, 96KHz audio quality, better than CD audio quality
USB bus-powered
Large monitor level control
Easy to connect for instant recording
All cables included (XLR, USB)

Reviews, Tests en Opmerkingen


Snel geleverd, goede service. - Job, Haarlem


Bedankt voor de zeer snelle en duidelijke telefonische hulp. Zeer tevreden - Jolien


Fijn om advies van echte experts te krijgen - mvr Hermans

review schrijven

Meer zoals iD4 HomeStudio Desk

Professioneel advies van 53shop.nl Experts? Stel een vraag
Copyright 2000-2017 USBMicrofoons.nl webshop van 53shop.nl onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.